Burak Yılmaz Eşi - İstem Atilla, boşandığı Burak Yılmaz hakkında icra takibi ... - Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı.

Burak Yılmaz Eşi - İstem Atilla, boşandığı Burak Yılmaz hakkında icra takibi ... - Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı.. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü. Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz!

Mahkeme dün resmi kararını çiftin boşanması yönünde açıkladı. İki kez daha barışıp ayrıldıktan sonra 2014'de evlendik. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz! Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz 'a eşinden boşanma davası!

Burak Yılmaz'ın eşi hamile
Burak Yılmaz'ın eşi hamile from i.cdn.ensonhaber.com
Milli futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, hamileyken kocası tarafından darp edildiği, konsolosluk görevlilerinin yardımıyla hastaneye götürüldüğünü söyledi. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. 'en çok kazanan türk futbolcu' ünvanına sahip burak yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisinden boşanmak isteyen eşi i̇stem yılmaz ve iki çocuğunun oturduğu evin kirasını ödemedi. Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz 'a eşinden boşanma davası! Çiftin, resmi nikahı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu.

Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı.

Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia edilen yılmaz, barışmak için kesenin ağzını açmıştı. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla. Çin'de top koşturan burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28 milyon tl'ye transfer olan burak yılmaz'dan nazlı adlı bir kızları bulunan ve ikinci çocuğuna hamile. Habertürk'ten hakan yağcı'nın haberine göre, dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Geride bıraktığımız şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi

Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Nazlı isminde bir kızımız oldu. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. 4 aylık hamile olan i̇stem hanım, aylık 50 bin tl de nafaka talep ediyor.öte.

Burak Yılmaz ve eşi İstem Yılmaz barıştı - Internet Haber
Burak Yılmaz ve eşi İstem Yılmaz barıştı - Internet Haber from i.internethaber.com
Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz'a eşinden boşanma davası! İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor. Kariyerini çin'de sürdüren futbolcu burak yılmaz ile eşinin kavgası günlerdir manşetlerde. Eşi karşılık verdiyse kesin kendini yere atmıştır bu. Dava açan i̇stem yılmaz 65 bin tl nafaka 12 milyon tl tazminat talep etti. İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı.

İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi.

Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde 4 yıllık 28 milyon euroya imza atarak çin'in beijing guoan takımına transfer olan futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açtı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti. 2016'da ikinci bebeğine hamile kalan i̇stem yılmaz, burak yılmaz'ın çin'in beijing guan takımında oynarken kendisini kürtaj ol diyerek dövdüğünü iddia etmişti. Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz! İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Ünlü futbolcu burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, boşandıktan bir süre sonra eşinin 2018'e ait kira, aidat, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödemediğini belirterek harekete geçti.

Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Galatasaray ve milli takım'ın 'kral' lakaplı golcüsü burak yılmaz'a eşinden boşanma davası! Nazlı isminde bir kızımız oldu. Habertürk'ten hakan yağcı'nın haberine göre, dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. İddiaya göre i̇stem yılmaz hamileliğini bahane etti, 41.5 milyon tl'nin peşine düştü.

Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ...
Burak Yılmaz eşi, Selçuk İnan'ın doğum gününde ... from img.fanatik.com.tr
Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Çocukluk aşkı i̇stem atilla ile 2014 yılında evlenen golcü futbolcu, eşiyle 2018 yılında boşanmıştı. Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28 milyon tl'ye transfer olan burak yılmaz'dan nazlı adlı bir kızları bulunan ve ikinci çocuğuna hamile. A milli futbol takımımız ile fransa'da olan burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla. Burak yılmaz'ın aliexpress'de satışa çıkması). Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi. Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde 4 yıllık 28 milyon euroya imza atarak çin'in beijing guoan takımına transfer olan futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açtı.

İstem yılmaz'ın önümüzdeki günlerde davayı geri çekeceği söyleniyor.

2016'da ikinci bebeğine hamile kalan i̇stem yılmaz, burak yılmaz'ın çin'in beijing guan takımında oynarken kendisini kürtaj ol diyerek dövdüğünü iddia etmişti. Nazlı isminde bir kızımız oldu. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. İstem yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşinden, 12 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka istedi. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Kariyerini çin'de sürdüren futbolcu burak yılmaz ile eşinin kavgası günlerdir manşetlerde. 4 aylık hamile olan i̇stem hanım, aylık 50 bin tl de nafaka talep ediyor.öte. Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde 4 yıllık 28 milyon euroya imza atarak çin'in beijing guoan takımına transfer olan futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açtı. Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Eşim de 'ben 4 çocuk istiyorum' dedi.

İstem yılmaz, pekin'deki türk başkonsolosluğu'na sığınarak yardım istedi burak yılmaz. 2016'da ikinci bebeğine hamile kalan i̇stem yılmaz, burak yılmaz'ın çin'in beijing guan takımında oynarken kendisini kürtaj ol diyerek dövdüğünü iddia etmişti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook