Latud Rikuhul / Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru - La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.

Latud Rikuhul / Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru - La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Yâ eyyuhâllezîne âmenû lâ tekûnû kellezîne keferû ve kâlû li ıhvânihim izâ darabû fîl ardı. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.

104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe. Onun ilmi herşeye nüfuz eder; Ve huvallatiful habir herşeyi ilmiyle gören, harşeye nüfuz eden allahım, ülkemizi, milletimizi muhafaza. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from lh4.googleusercontent.com
<< lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Görme hassaları onu idrak edemez. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak):

Görme hassaları onu idrak edemez.

Gözler onu fark edip kavrayamaz. Görme hassaları onu idrak edemez. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Dia (allah) tidak bisa dicapai. O, en gizli şeyleri bilendir. Ve huvallatiful habir herşeyi ilmiyle gören, harşeye nüfuz eden allahım, ülkemizi, milletimizi muhafaza. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Gözler onu fark edip kavrayamaz. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>.

La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Onun ilmi herşeye nüfuz eder; La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.

Ilmu Memancing Suku Talang Mamak Archives Laskar Khodam Sakti
Ilmu Memancing Suku Talang Mamak Archives Laskar Khodam Sakti from 1.bp.blogspot.com
Ve o, görme hassalarını idrak eder. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar. Ve huvallatiful habir herşeyi ilmiyle gören, harşeye nüfuz eden allahım, ülkemizi, milletimizi muhafaza.

Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle.

Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Dia (allah) tidak bisa dicapai. O, en gizli şeyleri bilendir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal. Ve o, görme hassalarını idrak eder. 104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from lh4.googleusercontent.com
La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Dia (allah) tidak bisa dicapai. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram:

وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103).

229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Görme hassaları onu idrak edemez. Görme hassaları onu idrak edemez. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Görme hassaları onu idrak edemez. O, en gizli şeyleri bilendir. Yâ eyyuhâllezîne âmenû lâ tekûnû kellezîne keferû ve kâlû li ıhvânihim izâ darabû fîl ardı. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. وَبِالْأَسْمَاءِ الَّتِي دَعَاكَ بِهَا أَيُّوبُ 129 aded (lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.(en'am 103). Onun ilmi herşeye nüfuz eder; .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook